OVER PROPERTYCARE+

ERVARING. KWALITEIT. BETROUWBAARHEID!

PropertyCare+ vervult alle taken in en rond uw bedrijfsgebouw. We beschikken over een lange lijst van gespecialiseerde diensten om alle taken proffesioneel aan te pakken en uit te voeren. Ons aanbod bevat alle onderhoudswerken en herstellingswerken, technische en gespecialiseerde diensten. Groendienst in en rond uw gebouw tot verhuizing, opruiming en opslag van uw kantoormeubelen of winkelinrichting. Onze diensten kunnen op verschillende manieren worden gecombineerd, als afzonderlijke dienst of als een volledige oplossing.

Contacteer ons voor meer informatie.

ONS team

ONZE KLANTEN GETUIGEN

Door de algemene en professionele aanpak van PropertyCare+ verliezen we geen tijd aan het zoeken en laten uitvoeren van onze herstellingen. Zo besparen wij vooral kosten en tijd.

VOSCO Service Center
Goethals Y.

Zaakvoerder

ONZE TROEVEN

01

EEN ERVAREN TEAM

Onze geschoolde en vakbekwame medewerkers beheersen de courante werkmethodes en kennis om allerhande taken tot een goed einde te brengen. Via doorgedreven en continue bijscholing wordt de kennis van onze vakbekwame medewerkers up to date gehouden, zodat zij perfect in staat zijn de meest courante onderhoudstaken uit te voeren.

02

EFFICIENTIE

Opdrachten worden binnen de kortst mogelijke tijd afgewerkt, zowel binnen als buiten de normale werkuren. Voor dringende herstellingen en interventies verlenen we service 24/24 uur, 7/7 dagen.

03

PROFFESIONALITEIT

U werkt met 1 contactpersoon voor de opvolging van de werken. Geen zorgen meer voor het zoeken naar verschillende leveranciers of onderaannemers.

04

DUIDELIJKHEID

U krijgt een duidelijke offerte. Zo hebt u vooraf een correcte prijs en blijft u binnen uw budget.