Onderhoud van gebouwen

PropertyCarePlus is een vaste waarde in het onderhoud van gebouwen. Het onderhoud van gebouwen is voor veel bedrijven geen top prioriteit, daarom spitst PropertyCare+ zich erop toe die taken uit uw handen te nemen. PropertyCarePlus voldoet aan de eisen van de meest veeleisende groepen klanten, waaronder hotels, kantoorpanden, winkelketens, magazijnen, fabrieken, scholen, universiteiten en zakelijke faciliteiten en particuliere woningen.

De sterkte van PropertyCarePlus is het bundelen van oplossingen, kennis en ervaring tot één geheel. Door gebruik van onze kennis en ervaring is de PropertyCarePlus uitgegroeid tot een expert die u als klant onmiddelijk een totale en gedetailleerde offerte kan voorleggen binnen correcte afspraken naar uitvoering en budget.

Onze diensten kunnen op talrijke manieren worden gecombineerd, als afzonderlijke diensten of als een volledige oplossing die gericht is op het optimaal functioneren van uw activa. Een goed onderhouden gebouw verbetert de werksfeer en de efficiëntie van de werknemers en het vermindert uw operationele kosten.

Kies voor ervaring, kwaliteit en betrouwbaarheid. Contacteer ons voor meer informatie.